Het Openbaar Ministerie en medische zaken

Het Openbaar Ministerie is belast met de leiding over het opsporingsonderzoek en vervolging van strafbare feiten. Deze strafbare feiten kunnen plaatsvinden op elk maatschappelijk terrein en kunnen opzettelijke feiten betreffen of kunnen bijvoorbeeld het gevolg zijn van het niet inachtnemen van de vereiste zorgvuldigheid. Ook voor, tijdens of na een medische (be)handeling kan door een zorgverlener een strafbaar feit jegens de pati

3 Reacties op “Het Openbaar Ministerie en medische zaken”

 1. ad aerts schreef:

  Geachte lezer,
  mijn vrouw is op 1 mei 1`997 door dr. Bom, ortopeed van het jeroen Bosch ziekenhuis in den Bosch geopereerd voor een eenvoudige ingreep aan haar knie.
  Door het toepassen van veel te hoge druk van de bloedleegte band is er een ernstige beschadiging ontstaan aan de nervus femoralis met als gevolg zeer ernstige beperkingen aan het rechter been .
  Tot en met heden loopt de rechtzaak nog steed, terwijl in maart 2009 het hof in den Bosch aansprakelijkheid heeft uitgesproken ten nadele van het ziekenhuis.
  Dr. Bom beriep zich in de procedure op literatuur uit 1977. Ten tijde van de operatie was de literatuur aangaande bloedleegte aangepast volgens de uitgave van 1992.
  Als Dr. Bom die kennis had bijgehouden, wat zijn plicht is als arts, dan was de voor mij catastrofale fout waarschijnlijk niet opgetreden.
  In die periode ben ik uitsluitend bezig geweest met herstel, behandelingen in binnen en buitenland.
  Kan ik nu nog iets ondernemen tegen deze arts, hij mag niet nog eens in de fout gaan, en een controle of hij zijn beroeps kennis heeft bijhgehouden zoals het moet is het minste
  Graag uw reactie
  Gr.
  ad aerts

 2. beste medewerkers medische Zaken.Ik johnny ben echt op zoek naar enige machtbaarheid en proffesionelle hulp met het samenstellen van een geneeskundig verklaaring.Ik ben sinds 2004 in Deutschland schizofreen verklaard.En sinds die dag beginnen mijn oren te praten met mezelf.Een andere positievelijke rationele type-vorm kan ik helaas niet helemaal artiquileren .niet gebrek aan stof,tot op korte waarschijnlijkheid.gezien mijn verleden .Had mijn ex werkgever voor wie ik in een kolonie had gewerkt een spionnen bedrijf opgezet,we hadden verschillende operationelle aspecten om te kunnen werken.met de juiste justitielle erfgename documentatie.Sinds de Heer Glenn Matabik uit mijn vizier is verdwenen .Lijdt ik onder zijn examinatie gezien levensloopende overtuiging .In bedrijgende situatie.Alleen dat:ik vervolgd wordt door Deutsche autoritaire machthebbende personnen .Die een oppositie hebben ,weten te verbaaren in te handelen ,in Ontzichtbaarheid.

  Ik hou het als volgd iets gekoord .Ik ben gechipt in mijn ogen.Bevinden doe ik me in het GGz franeker friesland.En zou als korte doeleinden graag op vrijevoet buiten deze ,mezelf buiten deze cultuurele omvang doen te kunnen bevinden .mijn telefoon is 0620066859 .wacht op response

 3. leon brunenberg schreef:

  Reactie op basis van de post van de heer Ad Aerts, mij is exact hetzelfde overkomen. Uitval zenuw in rechterboevenbeen na te lang tourniquet en met te hoge druk toepassen. Ik zou graag contact met u hebben aangezien ook ik een juridische weg nu aan het volgen ben.

  Mijn nummer is 06-43051206
  [email protected]

Reageer